Over La Grange  
Contact  
Tarieven  
Facebook  
La Grange biedt altijd maatwerk in begeleiding. Klik hier voor vaker voorkomende combinaties.
Ons aanbod sluit aan bij wat nodig is.
Klik hier voor de belangrijkste verschillen tussen de onderdelen.
La Grange heeft tevreden klanten. Klik hier wat ze over ons zeggen en naar onze resultaten.
Alles onder één dak
Al ruim vijftien jaar manoeuvreren we bij La Grange tussen gezin en school. Het is een komen en gaan van bijzondere leerlingen. We leren veel van hen... vrolijkheid, onvoorspelbaarheid, zorgeloosheid, gevoeligheid ...en we doen ons best onze rol te spelen. Hoe?

Onze begeleiding heeft meerdere smaken: we stimuleren om concentratie op te brengen, om te herpakken als het even niet meezit, om te accepteren dat je voor kwaliteit moeite moet doen én, ook geen overbodige luxe, we laten merken dat een beetje organisatie al veel chaos kan indammen.

La Grange biedt alles onder één dak. We zitten een luiwammes achter de vodden, terwijl we even verderop een kind met Asperger coachen. Je vindt bij ons een spoedcursus voor een belangrijke toets, naast motiverende studiebegeleiding om de soms moedeloos makende dyslexie te lijf te gaan. We leveren maatwerk, geen confectie.

Nieuw is ‘Focus! op huiswerk’, een weldoordacht alternatief voor de huiswerkklas in school. Goed gepland, stil en snel wordt het noodzakelijke schoolwerk gedaan. Vrij van de afleiding op school door klasgenoten of thuis door sociale media, games en andere leukigheden. Dat werkt efficiënt met als resultaat: succes op school, tevreden ouders en een zee van vrije tijd.

Bij aanmelden
voor 1 september
20% korting
in september
Contactgegevens
La Grange
Van Renesselaan 2
3703 AH Zeist

e-mail: lagrange@lagrangezeist.nl
telefoon: 030 69 31 445
mobiel: 06 19 356 893

Wij zijn telefonisch te bereiken van 13:00 tot 18:30.