Over La Grange  
Contact  
Tarieven  
Facebook  
Over La Grange
Waarom en waartoe
Kennisoverdracht is in het digitale tijdperk complex geworden. De hedendaagse hectiek eist van gezin en kind een grote weerbaarheid. Druk, druk, druk … afleiding alom… huiswerk maken, hoe krijg je dat voor elkaar? Docenten en ouders zitten met de handen in het haar. Dat verklaart het ontstaan van La Grange.

We willen meer dan voldoendes scoren. Overgaan of slagen is stap 1. Het gaat ons er ook om recht te doen aan je talent. Je kunt vaak meer dan je denkt.

We zijn pas tevreden als je de kennis en het inzicht hebt om je vervolgopleiding succesvol voort te zetten.

In vogelvlucht
La Grange is opgericht in 1997. In die tijd veranderde er veel in het voortgezet onderwijs.Door fusies ontstonden grote leerfabrieken. De introductie van de basisvorming en het studiehuis bracht veel treurnis. Het beklijven van kennis werd verwaarloosd en de aandacht voor het talent van de individuele leerling verminderde zienderogen. Wij dachten dat dit anders moest en anders kon.

En met succes. La Grange is nu een gerenommeerd instituut. Sinds augustus 2011 zitten we in een nieuw ruimer pand. Hier kunnen we optimaal vorm geven aan de studiebegeleiding die we voorstaan. We zitten, kortom, goed in ons vel.

Wie zijn wij

De studiebegeleiders zijn veelal ervaren leraren met enkele orthopedagogen en remedial teachers. We genieten van het naar boven halen van het talent dat bij ons aanklopt. Een heel dankbare taak.

Een open vizier naar de leerling, de ouders en de school is ons handelsmerk. We hechten aan directe en eerlijke communicatie.

Betrokkenheid en flexibiliteit vinden we belangrijk. Elk kind is een ander mens, en het is aan ons om daar echt contact mee te krijgen. Bijna altijd lukt dat, en daar zijn we trots op.
Contactgegevens
La Grange
Van Renesselaan 2
3703 AH Zeist

e-mail: lagrange@lagrangezeist.nl
telefoon: 030 69 31 445
mobiel: 06 19 356 893

Wij zijn telefonisch te bereiken van 13:00 tot 18:30